Είπαν για Εμάς

Ελπίδα Χριστίνα Μορφούλη

“Η σχολή ήταν και είναι ο μοναδικός λόγος που κατάφερα πολλά μέχρι τώρα.Πάνω απ’ όλα όμως η κυρία Βιργινία Αναστασιάδου, που ήταν μέντορας μέγιστος για μένα, ακολουθούσα κατά γράμμα ότι μου έλεγε και πραγματικά είναι η υπεύθυνη για την επαγγελματική μου πορεία.”
Kitchen Coordinator at Hilton Waldorf,
HR Manager for Carbon Restaurants, London
“Χωρίς το πάθος η ζαχαροπλαστική από μόνη της είναι μία στείρα τέχνη! Φοίτησα στη σχολή La Chef Levi όπου έμαθα πολλά. Διαγωνισμοί, πειθαρχία στην κουζίνα και πολλές τεχνικές. Εκεί έφαγα τις πρώτες μου γλυκές “σφαλιάρες..”. Το πιο σημαντικό όμως ήταν ο υγιής ανταγωνισμός, η πειθαρχία και η έννοια της συνεργασίας. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά που δημιουργούν τη βάση για έναν καλό ζαχαροπλάστη.”
Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

Μάρκος Κωνσταντινίδης

Γιάννης Κυριώτης

“Δεκαπέντε χρόνια από την αποφοίτηση μου από την La Chef Levi και έχοντας φτάσει στη θέση του Executive Chef αισθάνομαι τυχερός που φοίτησα στη σχολή αυτή αλλά και για τους καθηγητές για όλα αυτά που με δίδαξαν και με προετοίμασαν σαν μάγειρα αλλά και σωστό άνθρωπο στο κοινωνικό σύνολο.”

Executive Chef, Blue Dream Palace

Κώστας Αναστασίου

“Ως απόφοιτος της La Chef Levi το έτος 1996, η σχολή μού έδωσε τις γνώσεις, τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την οργανωτικότητα στον χώρο της Μαγειρικής Τέχνης, εφόδια που συνέβαλαν στην εξέλιξη μου ώστε να κατέχω σήμερα τη θέση τoυ Executive Chef στην μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, Porto Bello Beach του Ομίλου Atlantica στην Κω. Ευχαριστώ θερμά.”

Executive Chef Porto Bello Beach ,
μέλος του Chef’s Club Ελλάδος
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ωράριο 09:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00
Διεύθυνση : Τσιμισκή 31
1ος όροφος Θεσσαλονίκη,
Τ.Κ. 54624

“Το κέντρο της Γαστρονομίας στο κέντρο της πόλης»

πρόσβαση με λεωφορείο
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΤΣΙΜΙΣΚΗ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΕΓΝΑΤΙΑ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)