Θα αναρωτιέσαι τι άλλο μπορείς να κάνεις έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές σου ως Μάγειρας ή Ζαχαροπλάστης. Σκέφτεσαι πως μπορείς να ανέβεις επίπεδο και πως μπορείς να παραμείνεις κοντά στις νέες εξελίξεις. Η Σχολή έχει τις απαντήσεις εδώ και 30 χρόνια για τους σπουδαστές της!
Ολοκλήρωσες τη φοίτηση σου στη σχολή και σκέφτεσαι τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις;

Γράφει η Ελπίδα Μορφούλη, Chef και Kitchen Coordinator του ξενοδοχείου Hilton Waldorf στο Λονδίνο, από τη καλοκαιρινή της σεζόν όπου εργάζεται στο εστιατόριο «ΠΛΕΙΑΔΕΣ» στη Πάτμο.

Κάθε χρόνο όλοι οι μαθητές καλούνται να πάρουν μια απο τις πιο σπουδαίες αποφάσεις της ζωής τους. Το επάγγελμα που θα σπουδάσουν και θα τους ακολουθεί για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Τι να σπουδάσω;
Και τώρα τι θα κάνω στη ζωή μου;
Τι να επιλέξω;

Μάθε 9+1 ουσίες που χρησιμοποιούνται και ξεκίνα το γευστικό ταξίδι σε εντυπωσιακά μονοπάτια!
Μήπως όταν ακούς μοριακή γαστρονομία σκέφτεσαι τον Αϊνστάιν με σκούφο και ποδιά του Σεφ να ανακατεύει ροζ και πράσινους ζωμούς μέσα σε μια κατσαρόλα;
Βασικά ούτε και εμείς, γιατί αυτό είναι από τον Αστερίξ και Οβελίξ!

29ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ LA CHEF LEVI

Άλλο ένα επιτυχημένο ακαδημαϊκό έτος έφτασε στο τέλος του και εμείς, θέλοντας να ευχαριστήσουμε και να ανταμείψουμε τους σπουδαστές μας για την αφοσίωσή τους στον κύκλο σπουδών τους, διοργανώσαμε για 29η συνεχή χρονιά την υπέροχη πρωτοβουλία που πρώτη η La Chef Levi δημιούργησε, τον Διαγωνισμό Γαστρονομίας.
Αν δεν έχετε ακόμα διαβάσει το αφιέρωμα στα 29 χρόνια Διαγωνισμών Γαστρονομίας δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
29ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ!
Πέμπτη 26 Απριλίου 2018, ώρα 18.00
Τσιμισκή 31 (1ος & 4ος όροφος), Θεσσαλονίκη

Ο 29ος Διαγωνισμός Γαστρονομίας της La Chef Levi θα λάβει χώρα την Πέμπτη 26 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της Σχολής. Η εκδήλωση που πρώτη η La Chef Levi καθιέρωσε έχει γίνει πλέον θεσμός!

Την ημέρα εκείνη στο επίκεντρο θα βρεθούν οι πρωτοετείς και δευτεροετείς σπουδαστές της Σχολής, οι οποίοι θα κληθούν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις που πήραν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και να δημιουργήσουν το δικό τους πρωτότυπο έργο.

Το 1989, έτος ίδρυσης της πρώτης ιδιωτικής σχολής Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιίας στην Ελλάδα, η πρωτοπόρος Chef Βιργινία Αναστασιάδου και μια ομάδα εξεχόντων και φημισμένων επαγγελματιών του κλάδου διοργανώνουν τον πρώτο διαγωνισμό Γαστρονομίας, ο οποίος έκτοτε και κάθε χρόνο πραγματοποιείται αδιάλλειπτα στις εγκαταστάσεις της σχολής. Επαγγελματίες Σεφ μάγειρες, Σεφ Ζαχαροπλάστες και Αρτοποιοί, εκπρόσωποι επιχειρήσεων που συνδέονται με τον κλάδο, χορηγοί δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου πλαισιώνουν την εκδήλωση που επικροτεί την αποκλειστική εξειδίκευση, την αριστεία και την καινοτομία.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ωράριο 09:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00
Διεύθυνση : Τσιμισκή 31
1ος όροφος Θεσσαλονίκη,
 
Τ.Κ. 54624
 
 

“Το κέντρο της Γαστρονομίας στο κέντρο της πόλης»

πρόσβαση με λεωφορείο
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΤΣΙΜΙΣΚΗ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΕΓΝΑΤΙΑ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)