Επιλέγοντας ένα επαγγελματικό ψυγείο.

5+1 χρήσιμα tips των ειδικών για να κάνετε τη σωστή επιλογή!
Ο Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος μοιράζεται μαζί μας τα σωστά κριτήρια για την επιλογή των επαγγελματικών ψυγείων. Όντας Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing της ΙΝΟΜΑΚ Refrigerators, μια εκ των μεγαλύτερων Ελληνικών εταιρειών στο χώρο, είναι ο πλέον κατάλληλος σύμβουλος για να αποφύγετε λάθη που στοιχίζουν και να αξιοποιήσετε με το καλύτερο δυνατό τρόπο τα χρήματα και τον εξοπλισμό σας!
Δέστε τις ζώνες σας, ξεκινάμε!

Ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία η 83η Διεθνής ‘Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η La Chef Levi με εμπειρία ετών σε εκθέσεις, διαγωνισμούς και συνεργασίες με εταιρείες δήλωσε παρούσα για μια ακόμη φορά. Το περίπτερο όπου μαγείρευαν Σεφ και σπουδαστές της Σχολής αποτέλεσε πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες που απόλαυσαν ποικίλες δημιουργίες , μας γνώρισαν και έμαθαν περισσότερα για το έργο μας.
Εδώ και χρόνια παραγωγοί πρώτων υλών, έμποροι, αλυσίδες σούπερ μάρκετ, σωματεία και επιμελητήρια εμπιστεύονται τη Σχολή των Σεφ για την προώθηση των προϊόντων τους με πρωτότυπες συνταγές που αναδεικνύουν τις κατάλληλες γεύσεις και αρώματα!

Θα αναρωτιέσαι τι άλλο μπορείς να κάνεις έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές σου ως Μάγειρας ή Ζαχαροπλάστης. Σκέφτεσαι πως μπορείς να ανέβεις επίπεδο και πως μπορείς να παραμείνεις κοντά στις νέες εξελίξεις. Η Σχολή έχει τις απαντήσεις εδώ και 30 χρόνια για τους σπουδαστές της!
Ολοκλήρωσες τη φοίτηση σου στη σχολή και σκέφτεσαι τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις;

Γράφει η Ελπίδα Μορφούλη, Chef και Kitchen Coordinator του ξενοδοχείου Hilton Waldorf στο Λονδίνο, από τη καλοκαιρινή της σεζόν όπου εργάζεται στο εστιατόριο «ΠΛΕΙΑΔΕΣ» στη Πάτμο.

Κάθε χρόνο όλοι οι μαθητές καλούνται να πάρουν μια απο τις πιο σπουδαίες αποφάσεις της ζωής τους. Το επάγγελμα που θα σπουδάσουν και θα τους ακολουθεί για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Τι να σπουδάσω;
Και τώρα τι θα κάνω στη ζωή μου;
Τι να επιλέξω;

Μάθε 9+1 ουσίες που χρησιμοποιούνται και ξεκίνα το γευστικό ταξίδι σε εντυπωσιακά μονοπάτια!
Μήπως όταν ακούς μοριακή γαστρονομία σκέφτεσαι τον Αϊνστάιν με σκούφο και ποδιά του Σεφ να ανακατεύει ροζ και πράσινους ζωμούς μέσα σε μια κατσαρόλα;
Βασικά ούτε και εμείς, γιατί αυτό είναι από τον Αστερίξ και Οβελίξ!

29ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ LA CHEF LEVI

Άλλο ένα επιτυχημένο ακαδημαϊκό έτος έφτασε στο τέλος του και εμείς, θέλοντας να ευχαριστήσουμε και να ανταμείψουμε τους σπουδαστές μας για την αφοσίωσή τους στον κύκλο σπουδών τους, διοργανώσαμε για 29η συνεχή χρονιά την υπέροχη πρωτοβουλία που πρώτη η La Chef Levi δημιούργησε, τον Διαγωνισμό Γαστρονομίας.
Αν δεν έχετε ακόμα διαβάσει το αφιέρωμα στα 29 χρόνια Διαγωνισμών Γαστρονομίας δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ωράριο 09:00 - 21:00
Διεύθυνση : Τσιμισκή 31
1ος όροφος Θεσσαλονίκη,
 
Τ.Κ. 54624
 
 

“Το κέντρο της Γαστρονομίας στο κέντρο της πόλης»

πρόσβαση με λεωφορείο
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΤΣΙΜΙΣΚΗ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΕΓΝΑΤΙΑ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)