Τούρτα rose cream cheese από τα μαθήματα της ειδικότητας ζαχαροπλαστικής τέχνης και αρτοποιίας-Pastry Chef 
Η χρησιμότητα των αμινοξέων στη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού: Διατροφικές συμβουλές και γαστρονομικοί συνδυασμοί για την καλύτερη απορρόφησή τους.
Οι νέες τάσεις της γαστρονομίας παντρεύουν το τυρί με το αλεύρι. Γνωρίζουν άραγε οι μάγειρες και οι ζαχαροπλάστες τί προσφέρει στον οργανισμό αυτός ο συνδυασμός τροφής;

Όλες οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές από τα μαθήματα της σχολής!

Tα μυστικά της μαγιάς και οι τεχνικές του αρτοποιού!

Τσουρέκια, ψωμιά, brioche, πίτσα, λουκουμάδες…Τόσες λιχουδιές και ο ηθικός αυτουργός πάντα ο ίδιος. Αλήθεια, επαγγελματίες και ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες, έχετε αναρωτηθεί τί είναι η μαγιά;

Είναι ένας μύκητας με το ονοματεπώνυμο saccharomyces cerevisiae. Πρόκειται για ένα ζωντανό μικροοργανισμό, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το φούσκωμα του ζυμαριού.
Ας δούμε όμως, πώς δρα όταν έρχεται σε επαφή με το αλεύρι;

Περνώντας μια ημέρα στη Σχολή La chef Levi
16 Ιουλίου 2017

Ο Jack Levi, γιός της φημισμένης Σεφ Βιργινίας Αναστασιάδου, έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει ανάμεσα σε Σεφ, τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο του Manager της πιο γνωστής και έμπειρης Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής: La Chef Levi. Με πάνω από 25 χρόνια κορυφαία παρουσίας στο χώρο, μιλήσαμε μαζί του για όσα έχει δημιουργήσει η σχολή όλα αυτά τα χρόνια, περνώντας μια ημέρα στους χώρους της!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

“Το κέντρο της Γαστρονομίας στο κέντρο της πόλης»

πρόσβαση με λεωφορείο
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΤΣΙΜΙΣΚΗ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΕΓΝΑΤΙΑ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)